Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Morbi eu nulla vehicula, sagittis tortor id, fermentum nunc. Donec gravida mi a condimentum rutrum. Praesent aliquet pellentesque nisi.

CONTACT

Comuna Strejesti, sat Colibasi, Judetul Olt

+40725581238

CRAMA MENNINI

Amplasată în zona Drăgășaniului, Crama Mennini se alătură proiectului Valahorum cu un vin ce poartă numele proprietarului; Paolo Mennini. Un italian îndrăgostit de viile sale din Drăgășani, unde a visat să se afle, și soiul Negru de Drăgășani pe care își pune amprenta inconfundabilă.

Tehnologie modernă

La Crama Mennini, tehnologia și metodele de vinificație moderne se întâlnesc cu aerul de Toscana pe care l-a impregnat locului atât proprietarul, cât și echipa italo-română ce s-a sudat într-un proiect ce palpită de pasiune latină.
a

“Am venit în România ca un străin, acum mulți ani. Nu-mi închipuiam că voi sta prea mult sau că voi găsi aici ceva care să fie mai presus de Toscana mea natală, sau de lumea întreagă pe care, la anii mei, am înconjurat-o toată. Însă viața mi-a dus pașii în zona Drăgășaniului, și aici am descoperit un loc de care nu m-am mai putut desprinde. Ajunsesem unde știam că vreau să fiu. Și m-am oprit. Acest vin spune povestea mea, așa cum eu nu pot să o fac. E povestea unui destin împlinit, a destinației găsite, a bucuriei de a trăi acasă chiar aici, în viile Drăgășaniului, în inima României.”

Paolo Mennini

Proprietar